Nieuws

Mind-Walk: jouw positieve boost

Voor de meesten is het leven door de crisis minder leuk geworden, vooral door gebrek aan contact, spontaniteit en zekerheid.

Een meerderheid zegt door de coronacrisis één of meerdere psychische klachten te hebben gekregen. Voor de meesten is het leven door de crisis minder leuk geworden, vooral door gebrek aan contact, spontaniteit en zekerheid.

60 procent zegt door de coronacrisis in toenemende mate last te hebben of te hebben gehad van mentale klachten. Dit varieert van lichte effecten als piekeren en prikkelbaar zijn, tot serieuze verschijnselen als depressiviteit en paniekaanvallen. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder ruim 25.000 leden van het Opiniepanel.*

Dit las ik net in een artikel over een onderzoek dat is gehouden begin september. Een heel vervelende bijwerking op de situatie waar we nu allemaal toch al een aardige tijd in bivakkeren.

Zelf ben ik gaan wandelen, misschien heb je dat al in een Insta postje voorbij zien komen.

Wandelen is een ontzettend simpele maar uiterst effectieve manier om je gezondheid, humeur en geest een flinke positieve boost te geven.

Omdat ik dat ook merkte, heb ik vervolgens de fijne Teacher Training van Mind-Walk gedaan. Online, maar wel verbonden met anderen. Na elke wandeling voelde ik me weer een stuk lekkerder in mijn vel.
En zoals alles waar ik enthousiast over ben…. dat gun ik jou ook!

Volgende week gaan we voor het eerst aan de wandel.
Heerlijk vertragen, verwonderen en bewegen naar je balans. 
Op vrijdagmorgen. Ben je erbij?

Schrijf je nu in voor de introductieles

* Bron: EenVandaag