skip to Main Content
06-12 34 346 68 Team@StudioOhana.nl

Je laat je persoonlijke gegevens bij ons achter als je je inschrijft voor wekelijkse lessen, een workshop of een cursus. Dat klinkt heel simpel, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom en waarvoor wij je om persoonlijke gegevens vragen. Dat vertellen we je graag, want we vinden het belangrijk hier open over te zijn.

Privacy Verklaring

Studio Ohana verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In deze privacyverklaring zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd. Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van Studio Ohana en aanverwante platformen.

Studio Ohana behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Studio Ohana hanteert een duidelijk protocol wie binnen de organisatie toegang heeft tot welke persoonsgegevens en met welke doeleinden. Studio Ohana verstrekt de persoonsgegevens van klanten nooit zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de klant aan derden. Studio Ohana neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je toch het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzigen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via team@Studio Ohana.nl

 

  1. DOELEINDEN
    Studio Ohana verzamelt persoonsgegevens van Klanten voor de volgende doeleinden:
  • Het verzamelen van persoonsgegevens ten behoeve van het koppelen van persoonsgebonden abonnementen waarmee gebruik kan worden gemaakt van de faciliteiten van Studio Ohana in het online reserveringssysteem.
  • Het verzamelen van persoonsgebonden ten behoeve van het opstellen van facturen.
  • Het onthouden van persoonsgebonden betalingsgegevens ten behoeve van het uitvoeren van de maandelijkse incasso ten aanzien van de overeenkomst tussen Studio Ohana en het lid.
  • Bij het afnemen van een product van Studio Ohana behoudt het lid de keuze om zich wel/niet aan te melden voor de maandelijkse nieuwsbrief.
  • Het verzamelen van persoonsgegevens ten behoeve van informatievoorziening van de Klant, onder meer bij het annuleren van lessen en workshops, per e-mail of telefoon, en het op de hoogte stellen van de Klant bij gewijzigde Algemene Voorwaarden.
  • Het verzamelen van persoonsgegevens ten behoeve van informatievoorziening in het belang van Studio Ohana, bijvoorbeeld bij administratieve vragen, betalingsachterstanden en dergelijken.
  • Het verzamelen van adresgegevens en leeftijd ten behoeve van het inzicht krijgen in de ledenpopulatie van Studio Ohana. Individuele gegevens zijn niet bestemd voor direct marketing. De globale analyse van de ledenpopulatie wordt gebruikt ten behoeve van online/offline marketingcampagnes.

Studio Ohana verzamelt bij aanschaf van een product van Studio Ohana op zijn minst voor- en achternaam van het lid, alsmede e-mailadres en/of telefoonnummer, om het lid in staat te stellen lessen te reserveren (‘boeken’) en annuleren. Indien door het lid wordt afgezien van het verstrekken van deze persoonsgegevens, is het voor het lid niet mogelijk om volledig gebruik te maken van het online reserveringssysteem, waarmee toegang tot de activiteiten van Studio Ohana niet verzekerd kan worden.

  1. BEWAREN/WIJZIGEN/VERWIJDEREN PERSOONSGEGEVENS

Indien het lid geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief van Studio Ohana, kan het lid zichzelf schriftelijk uitschrijven via een link onderaan de verstuurde nieuwsbrief, danwel een mail sturen aan info@Studio Ohana.nl met het verzoek uitgeschreven te worden. Bij uitschrijving worden persoonsgegevens gedeactiveerd en niet automatisch verwijderd.

De Klant heeft daarnaast recht op inzage, rectificatie en wissen van persoonsgegevens. Een dergelijk verzoek dient schriftelijk te worden gecommuniceerd aan leden@Studio Ohana.nl.

Indien gevraagd wordt om het wissen van persoonsgegevens dient de Deelnemer te specificeren welke persoonsgegevens op welke plaatsen uit artikel C. verwijderd dienen te worden.

Wijzigingen van persoonsgegevens worden binnen een termijn van 4 weken afgehandeld.

  1. LOCATIES VERWERKING PERSOONSGEGEVENS

Studio Ohana maakt gebruikt van verschillende online administratiesystemen om persoonsgegevens te bewaren, alsmede onderhoudt Studio Ohana een fysieke papieren archief met persoonsgegevens. Door gebruik te maken van de diensten van Studio Ohana stemt de Deelnemer in met het verwerken van Persoonsgegevens op de hier na te noemen plekken. Studio Ohana kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking van de omgang van die partijen met persoonsgegevens. Lees daarvoor de veiligheids- en privacyvoorwaarden van de betreffende partij.

Momoyoga

Ten behoeve van de ledenadministratie maakt Studio Ohana gebruik van het ledenadministratiesysteem Momoyoga. Leden kunnen met hun persoonlijke logingegevens producten aanschaffen en diensten reserveren.

Als je als lid gebruik wilt maken van Momoyoga dan worden je gegevens gebruikt:

  • Voor het aanmaken van een profiel binnen de Momoyoga omgeving;
  • Voor het registreren bij studio Ohana;
  • Voor analyses ten behoeve van interne statistische doeleinden;
  • Het verlenen van een beveiligde toegang tot je profiel;
  • Voor het doorsturen van e-mail notificaties vanuit studio Ohana.

 

Momoyoga maakt hiervoor gebruik van Cookies. Informatie over de privacy, cookie en veiligheidsverklaringen van Momyoga is hier beschikbaar. Studio Ohana heeft een verwerkersovereenkomst met Momoyoga.

 

Mailchimp
Ten behoeve van het versturen van informatievoorziening aan Deelnemers maakt Studio Ohana gebruik van Mailchimp.De privacyverklaring van Mailchimp is hier beschikbaar. Ontvangers van mails via Mailchimp kunnen zich op elk moment eenvoudig uitschrijven door op de daarvoor bestemde link onderaan de ontvangen mail te klikken. Studio Ohana heeft een verwerkersoveerkomst met Mailchimp 

 

Mollie
Ten behoeve van de financiele administratie maakt Studio Ohana gebruik van de diensten van Mollie B.V. Informatie over de veiligheid van Mollie is hier beschikbaar.

 

XPS Logic
Ten behoeve van de crediteuren/debiteuren administratie maakt Studio Ohana gebruik van XPS Logic. Studio Ohana heeft een verwerkersovereenkomst. 

 

Google Drive

Ten behoeve van onze administratie maakt Studio Ohana gebruik van Dropbox. Studio Ohana heeft een verwerkersoveernkomst met Google. De beveiligings- en privacyvoorwaarden van Google zijn hier beschikbaar.

 

Facebook/Instagram
Ten behoeve van marketingdoeleinden maakt Studio Ohana gebruik van Facebook en Instagram. Hierop is de Facebook Workplace Premium Privacy Policy van toepassing, alsmede het Instagram Gegevensbeleid.

 

  1. BEWAARTERMIJN

Persoonsgegevens ten behoeve van de crediteuren/debiteuren administratie worden maximaal 7 jaar bewaard in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht. Persoonsgegevens in Momoyoga en Mailchimp worden alleen verwijderd op schriftelijk verzoek van de klant. Papieren inschrijfformulieren (NAW) worden na 1 jaar vernietigd.

  1. COOKIES

Studio Ohana.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij jouw eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

 

Wie zijn we

Ons website-adres is: //www.studioohana.nl.

Welke persoonlijke gegevens we via onze website verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: //automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met wie we jouw data delen

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

  1. KLACHTEN

De Klant behoudt ten alle tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. WIJZIGINGEN

Studio Ohana behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor wijzigingen.

 Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 24 mei 2018.

Back To Top