Team Ohana

Anieke & Pamela zijn professioneel geschoolde docenten en allebei moeder van de leukste jonge kinderen.
Vanuit onze eigen ervaring en interesse geven wij lessen in kleine groepen voor vrouwen en kinderen in het centrum van Tiel.

Anieke

Altijd vrolijk, altijd energiek!

Anieke van der Burg danst al sinds ze kan lopen. In het dagelijks leven werkt ze alle cijfertjes uit, maar buiten kantooruren zit ze nooit stil.

Al jarenlang geeft ze diverse bewegingslessen, van zumba tot outdoor bootcamp. Zo is ze zelfs professioneel cheerleader geweest bij de Amsterdam Admirals.

Inmiddels blijft ze liever wat dichter bij huis. Toen Anieke zwanger werd van haar eerste kindje, heeft ze bij Pamela zwangerschapsyoga lessen gevolgd. En daarna eigenlijk alle lessen die Pamela gaf, met alle kindjes die Anieke kreeg 😉
Nu heeft Anieke al haar passies kunnen combineren door zelf inhoud te geven aan haar lessen.  Je kunt bij Anieke lekker energiek aan de gang. Ze geeft de O fit, O power, buitenlessen, Zumba, Bootcamp, Mama Dances en de PowerMama.

Probeer eens een lesje uit, Anieke’s beweging gaat je zeker aansteken!

06-29 3429 07 , Anieke@StudioOhana.nl

Pamela

Ontspanning door inspanning. Even terug naar jezelf, de balans opzoeken.
Juist omdat ze daar zelf mee blijft stoeien, is dit wat Pamela zoekt in alle lessen. 

Na het volgen van zwangerschapsyoga in haar eigen zwangerschap, heeft Pamela een intensieve cursus gevolgd om opgeleid te worden tot docent zwangerschapsyoga. Daarna heeft ze het stokje overgenomen van de meest bekende docent in de Betuwe en jarenlang moeders begeleid in deze intensieve periode van het leven.

Na de zwangerschapsyoga volgde de babymassage, de ouderenkindyoga, zwangerschapsmassage en ook de peuter-kleuteryoga. Inmiddels heeft Pamela haar lessen uitgebreid na diverse cursussen en opleidingen en geeft ze ook vinyasa gestoelde (power)yoga, easy flow yoga, mindful yoga.
Yin yoga is hier de nieuwste toevoeging aan. 

Nog steeds kun je bij Pamela terecht voor een heerlijk ontspannende massage.
Een speciale zwangerschapsmassage, of gewoon lekker in je eigen woonkamer op een intuïtieve manier gemasseerd worden, ze komt graag bij je aan huis. 

06- 12 34 46 68 , Pamela@StudioOhana.nl